Terug

Volg Vandaag Inside

'Sem Steijn is zo boos op veel mensen bij Ajax, hij heeft veel wakker gelegen van zijn vader'

'Sem Steijn is zo boos op veel mensen bij Ajax, hij heeft veel wakker gelegen van zijn vader'

3 jan 2024, 08:58

Hans Kraay jr. vertelt in zijn terugblik bij ESPN op het jaar 2023 dat Sem Steijn veel moeite heeft gehad met de zware periode van zijn vader Maurice als trainer van Ajax. Volgens Hans heeft de middenvelder van FC Twente er wakker van gelegen en is hij 'boos op mensen bij de Amsterdammers'.

Hans kwam Sem Steijn onlangs tegen toen hij met ESPN bezig was met de opname van de commercials voor de tweede seizoenshelft. De verslaggever vroeg aan Sem hoe hij 'stoïcijns bleef doorgaan' met presteren en zich kon afzonderen van alle negativiteit rondom zijn vader. "Hij zegt: 'ik kan mij daar helemaal niet van afzonderen. Ik ben zo boos, op zo veel mensen bij Ajax. Ik heb zo veel verdriet. Ik heb zo veel wakker gelegen van mijn vader'. Dit vertel ik dus nu voor het eerst. Ik schrok daar echt van, want ik heb het zelf ook meegemaakt dat mijn vader met pek en veren eruit gebonjourd moest worden bij Ajax, na het WK van '74."

"Misschien is Steijn wel mijn man van het laatste halfjaar", vervolgt Hans. "Sem Steijn. Zestien gespeeld, tien goals en alleen maar ter gezeik rondom zijn vader. Ik leef wel mee met Sem, ik vind dat heel knap", besluit Hans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.