Terug

Volg Vandaag Inside

Dilrosun en Rekik in quarantaine na coronageval bij Hertha BSC

Dilrosun en Rekik in quarantaine na coronageval bij Hertha BSC

17 mrt 2020, 12:31

Spelers en staf van de Duitse voetbalclub Hertha BSC moeten veertien dagen in quarantaine. Dat besluit volgde nadat een van de spelers positief was getest op het coronavirus. Hertha, waarvoor de Nederlanders Karim Rekik, Daishawn Redan en Javairô Dilrosun uitkomen, wilde juist dinsdag weer een groepstraining afwerken.

"De betreffende speler had de bewuste klachten waarop we hem al hadden gescheiden van de groep. Een test op het virus leverde vervolgens een positief resultaat op", vertelde teamarts Uli Schleicher. "Alle spelers en de leden van het kader moeten nu twee weken thuis blijven, wat ook een individueel trainingsprogramma buitenshuis uitsluit. We wachten nu af of er nog meer gevallen volgen. Daarvan zijn we afhankelijk om een tijdstip te kunnen bepalen wanneer we weer als groep aan de slag kunnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.