Terug

Volg Vandaag Inside

Selectie Manchester United doneert 30 procent van loon aan ziekenhuizen

Selectie Manchester United doneert 30 procent van loon aan ziekenhuizen

3 apr 2020, 18:10

De spelers van Manchester United hebben besloten 30 procent van hun maandloon aan lokale ziekenhuizen met veel coronapatiënten te doneren. Ze geven gehoor aan een oproep van de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock. "Het eerste wat voetballers nu kunnen doen, is een deel van hun salaris voor het goede doel inleveren", zei hij donderdag.

Volgens de tabloid Daily Mail heeft aanvoerder Harry Maguire zijn ploeggenoten bij elkaar geroepen. De voetballers van United zouden het snel eens zijn geworden.

Manchester United is de eerste club uit de Premier League die gehoor geeft aan de oproep van minister Hancock.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.