Terug

Volg Vandaag Inside

Selectie Jong Oranje telt negen debutanten

Selectie Jong Oranje telt negen debutanten

9 nov 2018, 14:25

ZEIST (ANP) - Erwin van de Looi heeft negen debutanten opgenomen in de selectie van Jong Oranje voor de oefenwedstrijd van volgende week vrijdag tegen Duitsland. Ajacieden Dani de Wit en Kaj Sierhuis, Nathangelo Markelo (Everton), Deyovaisio Zeefuik en Jan Hoekstra van FC Groningen, Tahith Chong (Manchester United), Armando Obispo (PSV), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) en Jay-Roy Grot van VVV-Venlo kregen voor het eerst een uitnodiging.

Jong Oranje liep deelname aan het komende Europees kampioenschap mis en richt zich nu op de kwalificatie voor het volgende toernooi.

,,Met deze nieuwe lichting gaan we bouwen aan een nieuw team. Deze eerste wedstrijd tegen Duitsland is direct een mooi affiche en een geweldige uitdaging voor ons'', aldus Van de Looi.

De jeugdteams van Duitsland en Nederland spelen tegen elkaar in Offenbach. Jong Duitsland wist zich wel voor het EK te kwalificeren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.