Terug

Volg Vandaag Inside

Seizoen voorbij voor Terence Kongolo

Seizoen voorbij voor Terence Kongolo

13 feb 2020, 19:00

Terence Kongolo komt dit seizoen niet meer in actie. De verdediger heeft een voetblessure opgelopen en moet lang revalideren, zo vertelde zijn trainer Scott Parker van Fulham.

Kongolo werd vorige maand door Huddersfield Town voor de rest van het seizoen verhuurd aan Fulham. Daar beleven ze weinig plezier aan hem. Kongolo mocht afgelopen zaterdag invallen tegen Blackburn Rovers en viel al snel geblesseerd uit.

De blessure van Kongolo is ook slecht nieuws voor bondscoach Ronald Koeman van het Nederlands elftal, die op weg naar het EK een optie voor zijn defensie ziet wegvallen. Kongolo speelde vier interlands. Hij kwam twee jaar geleden voor het laatst voor Oranje in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.