Terug

Volg Vandaag Inside

Seizoen Sergiño Dest door knieblessure voorbij

21 apr 2024, 15:57

 Sergiño Dest komt dit seizoen niet meer in actie voor PSV. De linkervleugelverdediger heeft zaterdag tijdens de training een zware knieblessure opgelopen, meldt de Eindhovense club.

Hoelang Dest precies langs de kant staat, moet duidelijk worden uit onderzoeken. PSV geeft al wel aan dat het om "een langere periode" gaat.

PSV huurt de 23-jarige Dest van FC Barcelona en wil graag langer met hem door. De voormalig speler van Ajax deed in 25 van de tot dusverre 30 gespeelde competitieduels mee. Daarin scoorde hij twee keer.

PSV stevent af op de eerste landstitel sinds 2018. De koploper gaat donderdag op bezoek bij sc Heerenveen en speelt daarna nog tegen Sparta Rotterdam (thuis), Fortuna Sittard (uit) en RKC Waalwijk (thuis). De voorsprong op eerste achtervolger Feyenoord bedraagt 9 punten.

Wim Kieft sprak zich onlangs in Veronica Offside uit over de trainer van PSV: "Die Peter Bosz moet niet zo zeuren, hou toch op!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.