Terug

Volg Vandaag Inside

Seedorf: 'Doelpunten komen wel weer'

Seedorf: 'Doelpunten komen wel weer'

3 juli 2019, 13:57

Clarence Seedorf weet zeker dat Kameroen binnenkort in de Afrika Cup weer gaat scoren. De Nederlandse coach van het land zei dat na twee keer 0-0 te hebben gespeeld in de groepsfase. "We krijgen kansen genoeg, daarom maak ik me geen zorgen."

Kameroen scoorde niet tegen Benin en Ghana, na te zijn begonnen met een overwinning (2-0) op Guinee Bissau. "Soms maakt een elftal een paar weken geen doelpunt, soms scoort een spits enkele maanden niet. Dat soort dingen gebeuren. Het gaat vaak om details bij het benutten van een kans. We moeten iets slimmer zijn."

Seedorf wees er verder op dat Kameroen nog geen treffer tegen heeft gekregen. "Benin heeft tegen ons zelfs niet één keer op doel geschoten. Er zijn positieve dingen genoeg om de komende duels met vertrouwen tegemoet te zien."

In de achtste finales speelt Kameroen tegen Nigeria.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.