Terug

Volg Vandaag Inside

Sébastien Haller positief over zijn herstel van teelbalkanker

Sébastien Haller positief over zijn herstel van teelbalkanker

18 okt 2022, 09:41

Sébastien Haller heeft zich maandag bij de uitreiking van de Gouden Bal positief getoond over zijn herstel van teelbalkanker. "Alles gaat goed, zo goed als mogelijk. Het is belangrijk om bij dit soort ceremonies aanwezig te zijn om te laten zien dat je sterk bent", zei de oud-speler van Ajax, die sinds afgelopen zomer onder contract staat bij Borussia Dortmund.

Oud-spits Didier Drogba, de presentator van de uitreiking en eveneens actief voor Ivoorkust tijdens zijn carrière, zei over Haller: "Hij is een voorbeeld van moed en kracht. De voetbalwereld hoopt dat je snel terug bent op het veld." Borussia Dortmund zei eerder deze maand al te verwachten dat Haller na de winterstop terugkeert bij de ploeg, ook omdat zijn chemotherapie binnenkort klaar is.

De 28-jarige Ivoriaanse international werd zelf dertiende in de verkiezing voor beste voetballer van afgelopen seizoen dankzij zijn goede prestaties bij Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.