Terug

Volg Vandaag Inside

Sebastian Vettel baalt van verlate start F1-seizoen: 'Het voelt als te laat komen op school'

Sebastian Vettel baalt van verlate start F1-seizoen: 'Het voelt als te laat komen op school'

6 apr 2022, 14:30

Formule 1-coureur Sebastian Vettel wil de vrije trainingen bij de Grote Prijs van Australië gaan gebruiken om meer te gaan leren over zijn auto. Het wordt voor de 34-jarige Duitser zijn eerste race van het seizoen, nadat hij die in Bahrein en Saudi-Arabië miste door een coronabesmetting. Omdat hij ook tijdens de testdagen voor het seizoen niet tot veel kilometers kwam, heeft de Aston Martin-coureur een achterstand in te halen.

'Het voelt als te laat komen op school', zei Vettel zelf over zijn verlate start van het seizoen. Hij moet zijn team aan de eerste punten gaan helpen, nu de Britse renstal net als Williams nog geen punten wist te halen.

'Na bijna een maand uit de auto te zijn geweest, zal het belangrijk zijn om te leren in de trainingen', aldus de viervoudig wereldkampioen.'Ik hoop dat we een paar stappen vooruit kunnen zetten in wat normaal een spannende en onvoorspelbare race is. Ik kijk er naar uit om weer aan de slag te gaan.'

Vettel won de race in Melbourne, die na twee jaar afwezigheid weer wordt gereden, drie keer. De race begint zondag om 07.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.