Terug

Volg Vandaag Inside

'Seagull' Veltman redt meeuw uit schoorsteen van z'n strandhuis

'Seagull' Veltman redt meeuw uit schoorsteen van z'n strandhuis

9 mei 2022, 15:32

Joël Veltman heeft zondagmiddag een vastzittende meeuw uit de schoorsteen van zijn strandhuis in Hove gered. De oud-Ajacied speelt sinds vorig seizoen voor Brighton & Hove Albion, die ironisch genoeg de bijnaam 'The Seagulls' dragen.

Toen Veltman erachter kwam dat de meeuw vastzat in zijn schoorsteen trok hij ovenhandschoenen aan en ging hij te werk. Nadat de verdediger het ietwat versufte dier had gered, liet hij de meeuw weer los in de open natuur. Op sociale media is te zien hoe de meeuw, op het oog zonder verwondingen, weer wegvliegt. Veltman schrijft op Instagram Stories: 'De ene zeemeeuw die de andere vrijlaat!'

Veltman vertrok in 2020 naar Brighton. De Oranje-international speelde in totaal al zestig keer voor de Engelse club en scoorde daarin één keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.