Terug

Volg Vandaag Inside

Scouts van tien clubs op tribune voor PSV-spelers

Scouts van tien clubs op tribune voor PSV-spelers

18 aug 2021, 23:26

De wedstrijd tussen Benfica en PSV was voor de scouts een interessant affiche. Maar liefst tien vertegenwoordigers van verschillende clubs waren aanwezig bij het duel om plaatsing voor groepsfase in de Champions League.

Dat meldt Marco Timmer, PSV-watcher van Voetbal International. Timmer heeft van een vertegenwoordiger van de UEFA een lijst van clubs gekregen die een aantal scouts hadden gestuurd naar Estádio da Luz. Vertegenwoordigers vanuit Engeland, Frankrijk, Duitsland en Italië zaten op de tribune. PSV'ers Noni Madueke en Cody Gakpo worden de afgelopen maanden al vaker in verband gebracht met buitenlandse topclubs.

PSV heeft nog alle kans zich als tweede Nederlandse club voor de groepsfase van de Champions League te plaatsen. In Lissabon leed de formatie van coach Roger Schmidt in de play-offs een kleine nederlaag: 2-1. PSV liet zelfs meerdere mogelijkheden liggen om met een gelijkspel weg te gaan uit Portugal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.