Terug

Volg Vandaag Inside

Scout Hansie tipt verdediger bij Feyenoord: 'Héél snel vastleggen!'

Scout Hansie tipt verdediger bij Feyenoord: 'Héél snel vastleggen!'

16 feb 2021, 14:34

Hans Kraay jr. weet wie de opvolger van Marcos Senesi bij Feyenoord moet worden. De analist is erg gecharmeerd van RKC Waalwijk-verdediger Ahmed Touba en tipt de verdediger bij de club uit Rotterdam.

Mocht Feyenoord interesse hebben in de 22-jarige verdediger, zal het wel tempo moeten maken, denkt Hans. ‘Ajax en AZ hebben nu volle bak de scouts op hem gezet, want ze zijn heel geïnteresseerd. Ze volgen hem elke week dus Feyenoord moet hem héél snel vastleggen.’

'Het is een linkercentrale verdediger van 1.90 meter. Hij is goed in de lucht, heeft een goede snelheid en een heerlijke sliding. Hij glijdt op zijn rechterzij, gooit zijn been eromheen en maakt geen overtredingen’, legt Hans uit bij Veronica Inside. 'Hij heeft een goede inspeelpass en durft te dribbelen.'

Hans adviseert Feyenoord dit buitenkansje dan ook te pakken. 'Je kan 'm zo voor 1 / 1.5 miljoen ophalen bij RKC. Toeslaan, snel doen!'

Touba speelde tot nu toe 21 eredivisiewedstrijden voor RKC, waarin hij drie keer wist te scoren. Voordat de mandekker naar Waalwijk kwam, speelde hij voor Club Brugge, Oud-Heverlee Leuven en PFC Beroe in Bulgarije.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.