Terug

Volg Vandaag Inside

Scout Hansie: 'Europese topclubs vechten om 19-jarig KKD-talent'

Scout Hansie: 'Europese topclubs vechten om 19-jarig KKD-talent'

8 juni 2020, 11:30

NEC-talent Anthony Musaba is een gewilde speler in Europa. Eerder werd al bekend dat onder meer Borussia Dortmund en AS Monaco achter hem aanzitten. Hans doet er nog een schepje bovenop en komt met nog een rijtje clubs: Bayern München, Juventus, RB Leipzig en AC Milan, meldt de Keuken Kampioen Divisie-watcher in Voetbalpraat.

Volgens Hans heeft de Nederlandse top Musaba ook al bekeken maar is alleen PSV nog in de race om zijn handtekening. 'Ajax en AZ hebben hem vier keer bekeken, die zijn nog niet overtuigd.'

Het uithangbord van FOX Sports is onder de indruk van de pijlsnelle aanvaller en verwacht dan ook dat hij niet lang meer in Nijmegen te bewonderen is. 'Hij is een van de weinige spelers die rechts- en linksbenig dribbelt. Meestal dribbel je met je goede been en hij is bloedsnel. De clubs die zich als eerste gemeld hebben, zijn Alavés en Dortmund. Die zeggen allebei: dit is een ongelooflijke ruwe diamant. Hij is binnen tien dagen weg.'

De 19-jarige Musaba moet rond de 2.5 miljoen euro kosten, een koopje voor de grote clubs in Europa.

Het is niet de eerste keer dat scout Hansie jonge talenten uit de KKD aanbeveelt. Eerder zag hij al talent rondlopen bij NAC Breda en FC Volendam. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.