Terug

Volg Vandaag Inside

Scott Williams verwijdert X-account na ophef uitspraken over wereldoorlogen

Scott Williams verwijdert X-account na ophef uitspraken over wereldoorlogen

28 dec 2023, 17:33

De Engelse darter Scott Williams heeft zijn X-account verwijderd na de ophef die er is ontstaan, door zijn uitspraken over de Eerste en Tweede Wereldoorlog in een interview met Sky Sports.

Williams zei woensdag na zijn overwinning (4-3) op de Duitse Martin Schindler tegenover Sky Sports: "Wow, het publiek, ik heb nog nooit zoiets gezien. Ze waren nog nooit zó erg voor mij. Ik weet dat we twee wereldoorlogen een WK voetbal hebben gewonnen, maar dat was... en de Duitse fans ook! Wat een geweldige wedstrijd, ik denk dat de neutrale toeschouwers genoten hebben."

(Tekst gaat verder onder de video.)

De Engelse darter voelde zich vervolgens via X genoodzaakt om zijn excuses aan te bieden: "Bedankt voor alle berichten allemaal. Een paar ‘vieze opmerkingen’ van Duitse fans, maar dat begrijp ik. Het was absoluut niets persoonlijk, gewoon een kwestie van juichen en dollen met het publiek. Ik ben Brits en trots! Laatste zestien, baby!"

"Wat ik op het podium zei was een beetje stom. Ik houd van de mensen, het eten en de speellocaties. Wat ik zei was in de emotie van het moment na een bizarre wedstrijd tegen Martin. Het was niet de bedoeling om iemand te beschadigen en ik bied mijn excuses aan. Veel liefde”, aldus Williams.

Williams heeft nu ook zijn X-account verwijderd. The Sun meldt dat er mogelijk een onderzoek gestart wordt naar zijn uitspraken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.