Terug

Volg Vandaag Inside

Scorende Hansen ziet mogelijkheden bij Ajax: 'Stiekem hoop ik dat Antony gaat vertrekken'

Scorende Hansen ziet mogelijkheden bij Ajax: 'Stiekem hoop ik dat Antony gaat vertrekken'

23 aug 2022, 12:55

Sontje Hansen was maandagavond de grote uitblinker van Jong Ajax tegen De Graafschap (5-1). De jonge rechtsbuiten scoorde twee doelpunten in de ruime overwinning op de 'Superboeren' en ruikt zijn kans bij een eventueel vertrek van sterspeler Antony.

"Ik ben ook een rechtsbuiten. Als ik hoor dat Antony misschien weggaat, moet ik harder werken", vertelt de 20-jarige aanvaller tegenover ESPN. "Ik moet trouwens geen rare dingen zeggen, want ik moet sowieso hard werken. Maar nu moet ik net wat extra gas gaan geven en dat heb ik gedaan", aldus Hansen, die bijna drie jaar geleden al z'n debuut voor Ajax 1 maakte.

Hansen verwacht dat Ajax aan hem denkt als Antony zou vertrekken uit Amsterdam en hoopt op een kans. "Ze weten hier wel dat ik goed kan voetballen. Maar ik mis nog rendement. Gelukkig heb ik laten zien dat het erin zit. Antony is nog niet vertrokken, maar stiekem hoop ik wel dat het gaat gebeuren. Als hij blijft, is hij natuurlijk een fantastische speler voor Ajax", concludeert de jeugdinternational van Oranje.

Bij een vertrek van Antony lijkt oude bekende Hakim Ziyech zijn vervanger te worden bij Ajax. De Amsterdammers hebben ook nog Steven Berghuis en Mohammed Kudus achter de hand als eventuele vleugelspelers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.