Terug

Volg Vandaag Inside

Scolari pakt Braziliaanse titel met Palmeiras

Scolari pakt Braziliaanse titel met Palmeiras

25 nov 2018, 23:50

RIO DE JANEIRO (ANP/RTR) - Luiz Felipe Scolari heeft zondag een prijs toegevoegd aan zijn erelijst. De 70-jarige Braziliaanse voetbaltrainer won met Palmeiras de Braziliaanse titel.

Palmeiras won de uitwedstrijd tegen Vasco da Gama met 1-0 en is een speelronde voor het einde van de competitie niet meer in te halen door de concurrentie.

Scolari bezorgde Brazilië in 2002 de vijfde en vooralsnog laatste wereldtitel. Hij was ook bondscoach in 2014, toen de Zuid-Amerikanen in eigen land in de halve finale met liefst 7-1 van Duitsland verloren.

Scolari begon in juli dit jaar als hoofdcoach van Palmeiras, dat op dat moment zevende stond op acht punten van de lijstaanvoerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.