Terug

Volg Vandaag Inside

Scolari (71) krijgt er geen genoeg van en wordt trainer Cruzeiro

Scolari (71) krijgt er geen genoeg van en wordt trainer Cruzeiro

16 okt 2020, 18:43

Luiz Felipe Scolari weet van geen ophouden. De 71-jarige Braziliaanse trainer gaat in eigen land aan de slag bij Cruzeiro, dat tegenwoordig uitkomt op het tweede niveau. "Gezien het belang van een snelle ommekeer, is de aanstelling van Scolari donderdagavond afgerond", meldt Cruzeiro op de clubwebsite.

Cruzeiro behaalde in 2013 en 2014 de Braziliaanse titel maar degradeerde in 2019. In de Braziliaanse eerste divisie staat Cruzeiro nu voorlaatste.

Scolari leidde Brazilië in 2002 naar de vijfde wereldtitel door in de finale Duitsland met 2-0 te verslaan. In 2014 leed de trainer juist een pijnlijke nederlaag door in de halve finale van het WK in eigen land met 7-1 van Duitsland te verliezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.