Terug

Volg Vandaag Inside

Schweinsteiger als analist aan het werk

Schweinsteiger als analist aan het werk

11 okt 2019, 14:55

Lang hoefde de Duitse oud-voetballer Bastian Schweinsteiger niet te zoeken naar een nieuwe baan. De 121-voudig international liet dinsdag, twee dagen na wat zijn laatste duel bleek te zijn geweest, weten dat hij is gestopt. Vrijdag kondigde hij in een tweet aan als voetbalanalist aan het werk te gaan bij de Duitse publieke omroep ARD.

"Ik verheug me op mijn nieuwe uitdaging als tv-expert bij ARD@sportschau", aldus de 35-jarige Schweinsteiger. De ARD heeft hem naar eigen zeggen drie jaar vastgelegd tot en met het WK in Qatar om bij live uitgezonden duels de duiding te verzorgen. Het EK van komend jaar zal zijn eerste echt grote klus worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.