Terug

Volg Vandaag Inside

Schwaab vertrekt deze week bij PSV

Schwaab vertrekt deze week bij PSV

14 mei 2019, 11:12

PSV kan op zoek naar een nieuwe verdediger. Voetbal International meldt dat Daniel Schwaab deze week nog vertrekt uit Eindhoven. De Duitse verdediger verlaat Eindhoven om dichter bij zijn familie te kunnen zijn.

Schwaab tekende drie jaar geleden een contract bij PSV, en gaat nu weg zonder dat hij een transfersom oplevert. PSV wou graag langer door met de Duitser en gaf hem de tijd om over een nieuw contract na te denken. Schwaab had het nieuwe contractvoorstel lang in beraad maar kiest om privéredenen toch voor een terugkeer naar Duitsland.

PSV heeft met Trent Sainsbury, Nick Viergever, Derrick Luckassen (verhuurd) en Armando Obispo nog voldoende verdedigers over, maar gaat op zoek naar versterking.

In Eindhoven hebben ze net als in Amsterdam de Mexicaan Edson Álvarez op het oog.

Johan:'PSV heeft echt een hopeloos centrum!'

'PSV heeft echt een hopeloos centrum!'
2:05
'PSV heeft echt een hopeloos centrum!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.