Terug

Volg Vandaag Inside

Schwaab keert terug bij PSV

Schwaab keert terug bij PSV

14 dec 2018, 15:30

EINDHOVEN (ANP) - Daniel Schwaab keert zaterdag terug in het basiselftal van PSV voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De Duitse verdediger ontbrak de voorgaande twee duels, met Excelsior en Internazionale, wegens privé-omstandigheden.

Trent Sainsbury verving Schwaab beide wedstrijden in het centrum van de verdediging, naast Nick Viergever. In Almelo keert de Australiër terug naar de reservebank.

Trainer Mark van Bommel heeft tegen Heracles de beschikking over een fitte selectie. Behalve de terugkeer van Schwaab ziet het basiselftal er verder ongewijzigd uit. Érick Gutiérrez heeft Gastón Pereiro uit het basiselftal verdreven en zal ook tegen Heracles weer vanaf het begin meedoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.