Terug

Volg Vandaag Inside

Schwaab in basisopstelling PSV tegen Heracles

Schwaab in basisopstelling PSV tegen Heracles

15 dec 2018, 19:52

ALMELO (ANP) - Daniel Schwaab staat zaterdag in het basisteam van PSV voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De Duitse verdediger ontbrak de vorige twee duels, tegen Excelsior en Internazionale, in de Eindhovense selectie wegens privé-omstandigheden. Trent Sainsbury moet door de terugkeer van Schwaab weer genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Het basisteam van PSV is verder ongewijzigd. Érick Gutiérrez krijgt op het middenveld opnieuw de voorkeur boven Gastón Pereiro.

PSV begint de zestiende speelronde van de eredivisie met twee punten voorsprong op Ajax.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Gutiérrez en Hendrix; Lozano, De Jong en Bergwijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.