Terug

Volg Vandaag Inside

Schwaab en Rosario terug in basiselftal PSV

Schwaab en Rosario terug in basiselftal PSV

20 jan 2019, 14:37

EMMEN (ANP) - Daniel Schwaab en Pablo Rosario keren zondag tegen FC Emmen terug in het basiselftal van PSV. Beide spelers ontbraken in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen AZ. Schwaab was er toen niet bij wegens privé-omstandigheden en Rosario zat een duel schorsing uit.

Gastón Pereiro, die de plek van Rosario tegen AZ over nam, moet tegen Emmen weer genoegen nemen met een plek op de reservebank. Nicolas Isimat-Mirin, de vervanger van Schwaab, speelt inmiddels bij Besiktas.

De 16-jarige Mohammed Ihattaren maakt ook deel uit van de selectie van PSV, dat de tweede seizoenshelft begint met een voorsprong van twee punten op Ajax.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Hendrix en Gutiérrez; Lozano, De Jong en Bergwijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.