Terug

Volg Vandaag Inside

Schuurs zet Ajax-supporter te kijk met sympathieke reactie op haatcomment

Schuurs zet Ajax-supporter te kijk met sympathieke reactie op haatcomment

14 aug 2022, 15:15

Perr Schuurs zal Ajax deze zomer naar alle waarschijnlijkheid verlaten. Daar lijken echter niet alle Ajax-supporters rouwig om te zijn.

Volgens goed ingelichte bronnen gaat de centrale verdediger op korte termijn namelijk de overstap maken naar het Italiaanse Torino. Een transfer zou een einde betekenen aan vier seizoenen in Amsterdam. Schuurs werd in 2018 overgenomen van Fortuna Sittard, maar werd nooit een vaste basisklant in het elftal van voormalig trainer Erik ten Hag.

Ook bij de nieuwbakken coach Alfred Schreuder komt de inmiddels 22-jarige verdediger niet in de plannen voor. Hierom mag hij gaan uitkijken naar een nieuwe werkgever. Zaterdag werd bekend dat Ajax en Torino tot een akkoord zijn gekomen over de transfersom. Op het nieuws van zijn aanstaande vertrek reageren niet alle Ajacieden even verdrietig.

Zo ook onder een Instagram-post van 433. "Optieven met die halve zak", valt onder meer te lezen onder het bericht. Desbetreffende persoon zou bij het schrijven van zijn scheldkanonnade vermoedelijk niet hebben verwacht dat Schuurs het zou lezen - laat staan reageren. Uit zijn reactie - een lachende emoji - blijkt dat Schuurs wel kan lachen om de stortvloed van beschimpingen.

Het sympatieke antwoord van Schuurs oogst veel lof. "Haha legend! Laat maar lullen, die kan waarschijnlijk helemaal niet voetballen" en "Lekker laten kletsen die teletekst-supporters!" valt te lezen onder het bericht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.