Terug

Volg Vandaag Inside

‘Schuurs staat halfjaar na vertrek bij Ajax voor absolute toptransfer’

‘Schuurs staat halfjaar na vertrek bij Ajax voor absolute toptransfer’

10 jan 2023, 09:15

Pers Schuurs kan een half jaar na zijn vertrek bij Ajax opnieuw een transfer maken. De verdediger staat op de voorpagina van Tuttosport, dat hem linkt aan een overstap naar Internazionale.

Volgens de sportkrant wordt Schuurs door Inter gezien als mogelijke opvolger van Milan Škriniar. De Slowaak loopt deze zomer uit zijn contract en staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain. Inter hoopt Škriniar binnenboord te houden, maar eerdere onderhandelingen over een langer verblijf liepen op niets uit.

Torino betaalde afgelopen zomer 9 miljoen euro voor Schuurs. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 11,3 miljoen euro. Ajax nam Schuurs ruim vier jaar geleden voor 2 miljoen euro over van Fortuna Sittard. De verdediger speelde 95 officiële duels voor de Amsterdamse club, maar slaagde er nooit in voor lange tijd een basisplaats te bemachtigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.