Terug

Volg Vandaag Inside

Schulting bekroont weekend van comeback met goud op achtervolging

11 feb 2024, 17:18

De Nederlandse shorttracksters hebben bij de wereldbekerwedstrijd in Dresden de 3000 meter achtervolging overtuigend gewonnen. Voor Suzanne Schulting betekende het haar eerste gouden plak bij haar comeback in Duitsland.

Schulting vormde op de 3000 meter achtervolging een kwartet met Selma Poutsma, Yara van Kerkhof en Xandra Velzeboer.

Het Nederlandse viertal domineerde de race van begin tot eind. Canada werd tweede, omdat de laatste rijdsters van de Verenigde Staten en Zuid-Korea in de laatste bocht ten val kwamen.

Schulting pakte eerder dit weekend brons op de 1500 meter en zilver op de 1000 meter. Ze reed in Dresden haar eerste wedstrijden in bijna een jaar tijd.

Eerder blikte Suzanne Schulting in gesprek met Noa Vahle terug op haar moeilijke jaar. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.