Terug

Volg Vandaag Inside

Schuldbewuste Berghuis: 'Ik heb nog een soort van sorry gezegd'

Schuldbewuste Berghuis: 'Ik heb nog een soort van sorry gezegd'

17 feb 2021, 23:20

Steven Berghuis liep woensdag na de uitschakeling in de kwartfinales van de KNVB-beker niet voor zijn verantwoordelijkheid weg. De aanvoerder nam de schuld op zich voor de nederlaag van 4-3 bij sc Heerenveen.

"Ik wilde gewoon de bal afpakken, maar ik miste de bal", zei Berghuis over de tweede gele kaart die hij halverwege de tweede helft pakte. Met een man minder gaf Feyenoord een voorsprong van 3-1 weg. Heerenveen scoorde in laatste tien minuten van de reguliere speeltijd drie keer.

"Ik heb een soort van sorry gezegd. Ik denk niet dat ze daar heel veel aan hebben. Het is zoals het is. Hele zware en zure appel", vervolgde Berghuis, die naast zijn medespelers ook aan de supporters van Feyenoord dacht. "Dit was de kortste weg naar een prijs. We hadden een prachtige halve finale tegen Ajax in het vooruitzicht, voor alle Feyenoorders. Iedereen was daar na de 3-1 al mee bezig. Dit is pijnlijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.