Terug

Volg Vandaag Inside

Schrijver Herman Brusselmans (64) en vriendin (30) verwachten eerste kindje

Schrijver Herman Brusselmans (64) en vriendin (30) verwachten eerste kindje

20 juli 2022, 12:05

Herman Brusselmans (64) en zijn vriendin Lena (30) verwachten hun eerste kindje. De Vlaamse schrijver, die in het verleden wel eens aanschoof bij VI Oranje Blijft Thuis en Veronica Inside (voorgangers van Vandaag Inside), zegt tegen Het Nieuwsblad dat het niet gepland was maar dat ze 'erg gelukkig' zijn.

'Het is nog heel pril. Alles wat we voorlopig hebben, is een heel klein fotootje van het vruchtje. Maar we zijn erg gelukkig', zegt de columnist, die al op het nieuws hintte in zijn laatste column in Humo. 'Twee maanden geleden kregen we het nieuws te horen. Het is voor mij ook nog een beetje wennen. We weten nog niet of het een jongen of een meisje wordt.'

Voor zowel Herman als de Amsterdamse Lena wordt het hun eerste kindje. Dat de schrijver 65 zal zijn als de baby geboren wordt, vindt hij 'een beetje confronterend'. 'Maar ik zie dat niet per se negatief. Lena en ik zijn nu vooral erg gelukkig. We waren niet ‘aan het proberen’, zoals men dat dan zegt. Het was niet voorzien, niet gepland. Het is gewoon gebeurd.'

Toch moet het voor Herman geen verrassing zijn. In 2018 vertelde de Belg aan tafel bij VI Oranje Blijft Thuis erg actief te zijn in de slaapkamer. 'Ik zet mijn wekker om 9 uur in de ochtend om seks te hebben. En om 3 uur in de nacht heb ik weer seks. Iedere dag', aldus de schrijver.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.