Terug

Volg Vandaag Inside

Schreuder vertrekt bij Ajax en wordt hoofdtrainer bij Hoffenheim

Schreuder vertrekt bij Ajax en wordt hoofdtrainer bij Hoffenheim

19 mrt 2019, 14:15

Alfred Schreuder, assistent-trainer van Erik ten Hag, vertrekt aan het eind van het seizoen bij Ajax en wordt hoofdtrainer bij TSG 1899 Hoffenheim. Christian Poulsen wordt vanaf juli toegevoegd als assistent-trainer aan de staf van de eerste selectie van Ajax.

Schreuder had nog een contract tot en met 30 juni 2020 bij Ajax. Ajax ontvangt daarom een transfersom van iets meer dan één miljoen euro. Schreuder was al eerder werkzaam voor Hoffenheim als assistent-trainer.

Christian Poulsen wordt vanaf komend seizoen toegevoegd aan de staf van Ajax als assistent-trainer. Hij tekent een contract voor 2 jaar. Poulsen speelde tussen 2012 en 2014 in Amsterdam. Hij liep ook al enkele maanden stage bij de technische staf van het eerste elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.