Terug

Volg Vandaag Inside

Schreuder reageert voor het eerst op vertrek Daley Blind bij Ajax

Schreuder reageert voor het eerst op vertrek Daley Blind bij Ajax

6 jan 2023, 14:42

Alfred Schreuder heeft voor het eerst gereageerd op het vertrek van Daley Blind bij Ajax. De 32-jarige linksback liet vorige week zijn contract bij Ajax ontbinden, nadat hij voor het WK zijn basisplaats was kwijtgeraakt. Schreuder stelde Owen Wijndal op als linksback en ook Calvin Bassey en de rechtsbenige Devyne Rensch kregen de voorkeur boven de voetballer die zeven keer kampioen werd met Ajax. 

“Of we niet meer met elkaar door konden? Ik denk dat we daar van weg moeten blijven”, zegt Schreuder op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met NEC. “Er is een keuze gemaakt, hij heeft ergens om gevraagd. De club is met Daley in gesprek gegaan en dat resulteerde in een hele mooie transfer naar Bayern München voor hem."

“Ik heb de laatste weken andere keuzes gemaakt, dat heeft het proces misschien wel iets versneld”, geeft de Ajax-trainer toe. “Of hij niet kon leven met die keuzes? Goed, dat weet ik niet, dat moet je aan hem vragen. Hij heeft het niet laten blijken, hoe zou Daley dat moeten laten doen dan? Ik vind het ook normaal dat je niet altijd blij bent als je niet speelt. Ik denk dat we er genoeg over gezegd hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.