Terug

Volg Vandaag Inside

'Schreuder kan Ajax opnieuw inruilen voor Bundesliga-club'

'Schreuder kan Ajax opnieuw inruilen voor Bundesliga-club'

30 nov 2022, 00:00

Ajax-trainer Alfred Schreuder wordt net als een paar maanden geleden genoemd als potentiële nieuwe trainer van VFL Stuttgart, dat meldt Sky Sport Deutschland.

Schreuder staat opnieuw hoog op de kandidatenlijst om trainer van VFL Stuttgart te worden. In oktober gaf Schreuder aan niet geïnteresseerd te zijn in een vertrek naar de Duitsers. Nu wordt hij dus opnieuw genoemd, maar volgens Sky Sport Deutschland is de verwachting dat Bruno Labbadia de nieuwe hoofdtrainer wordt van VFL Stuttgart.

Michael Wimmer is momenteel interim-trainer bij de laagvlieger. Woensdag vertrok Sportief Directeur Sven Mislintat bij de club.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

"Ik heb die verhalen ook gelezen", zei Schreuder eerder over artikelen in de Duitse media. "Maar Ajax is een mooie club, ik heb het hier prima naar mijn zin."

Andy van der Meijde wees eerder in Veronica Offside de zwakte van Ajax-trainer Alfred Schreuder aan. Kijk het terug in de video hieronder.

Andy wijst zwakte Alfred Schreuder aan: 'Dat is het probleem'
2:32
Andy wijst zwakte Alfred Schreuder aan: 'Dat is het probleem'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.