Terug

Volg Vandaag Inside

Schreuder haalt Duits international terug naar Hoffenheim

Schreuder haalt Duits international terug naar Hoffenheim

31 juli 2019, 19:50

Sebastian Rudy keert terug naar Hoffenheim. De 29-jarige Duitse international kwam van 2010 tot 2017 ook al voor de Bundesligaclub uit. Hoffenheim huurt Rudy nu voor een seizoen van Schalke 04.

Voor trainer Alfred Schreuder van Hoffenheim zijn versterkingen welkom. De Nederlander zag de voorbije weken Nadiem Amiri (voor 12 miljoen euro naar Leverkusen), Kerem Demirbay (voor 32 miljoen euro naar Leverkusen), Joelinton (voor 44 miljoen euro naar Newcastle) en Nico Schulz (voor 25 miljoen euro naar Dortmund) vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.