Terug

Volg Vandaag Inside

Schreuder geeft opnieuw voorkeur aan Kudus boven Brobbey

Schreuder geeft opnieuw voorkeur aan Kudus boven Brobbey

13 sep 2022, 18:52

Ajax-trainer Alfred Schreuder kiest dinsdagavond tegen Liverpool voor dezelfde elf basisspelers als vorige week tegen Rangers FC. Schreuder geeft dus opnieuw de voorkeur aan Mohammed Kudus boven Brian Brobbey.

De Amsterdammers staan voor een grote uitdaging in de tweede groepswedstrijd van de Champions League. Liverpool haalde onder de huidige trainer Jürgen Klopp drie keer de finale van de Champions League en won het meest prestigieuze toernooi voor clubteams eenmaal.

Ajax raakt steeds beter in vorm met veel nieuwe basisspelers en opende het nieuwe seizoen van de Champions League afgelopen woensdag met een zege op Rangers FC (4-0). Liverpool is nog niet in goeden doen. De club verloor op dezelfde dag met 4-1 van Napoli en heeft ook nog maar twee van de eerste zes duels in de Premier League gewonnen.

Bij Liverpool heeft Virgil van Dijk weer een basisplaats. Thiago Alcántara verschijnt ook aan de aftrap. De middenvelder maakte vorige week als invaller zijn rentree in het verloren uitduel met Napoli (4-1), na een hamstringblessure.

Opstellingen

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk en Tsimikas; Elliott, Fabinho en Thiago; Salah, Jota en Díaz.

Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey en Blind; Álvarez, Taylor en Berghuis; Tadic, Kudus en Bergwijn.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.