Terug

Volg Vandaag Inside

Schotse analist brandt De Boer af: 'Hij kan geen wedstrijd winnen'

Schotse analist brandt De Boer af: 'Hij kan geen wedstrijd winnen'

4 juni 2021, 18:44

De Franse journalist Julien Laurens en oud-voetballer Steve Nicol hebben geen goed woord over voor bondscoach Frank de Boer. De buitenlandse analisten van ESPN FC kraken De Boer volledig af na het 2-2 gelijkspel tegen Schotland.

Laurens, presentator bij ESPN FC, stelt dat de Oranje-spelers het 5-3-2-systeem niet zien zitten. 'Iemand moet met hem praten. Ik wil het best doen, dit is zó fout.'

Steve Nicol, oud-voetballer van Liverpool, liep volledig leeg. 'We hebben het over een man die geen wedstrijd kan winnen. Oranje komt niet eens in de buurt van een favorietenrol op het EK.'

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.