Terug

Volg Vandaag Inside

Schot Madden fluit return tussen Young Boys en Ajax

Schot Madden fluit return tussen Young Boys en Ajax

16 mrt 2021, 17:57

Scheidsrechter Robert Madden leidt donderdag de uitwedstrijd van Ajax tegen Young Boys. De 42-jarige Schot floot de club uit Amsterdam eerder dit seizoen al tijdens het uitduel met FC Midtjylland in de Champions League dat de koploper van de Eredivisie met een zege van 1-2 afsloot.

Madden leidde Ajax op 8 december 2016 ook al tijdens een uitwedstrijd tegen Standard Luik (1-1) in de Europa League. Ajax verdedigt op het kunstgras van Young Boys in Bern een voorsprong van 0-3. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de kwartfinales, waarvoor vrijdag geloot wordt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.