Terug

Volg Vandaag Inside

Schorsing van twee duels blijft staan voor Sparta-captain Auassar

Schorsing van twee duels blijft staan voor Sparta-captain Auassar

27 okt 2020, 15:00

Sparta-captain Adil Auassar blijft voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, geschorst. De tuchtcommissie van de KNVB heeft zich maandagavond over de zaak gebogen.

'De tuchtcommissie heeft geoordeeld dat de VAR weliswaar niet alle beelden heeft laten zien aan de scheidsrechter, maar dat de actie op zich de schorsing rechtvaardigt', meldt de Rotterdamse club.

Sparta is naar eigen zeggen 'met name ontstemd over de handelwijze van de VAR, door subjectief de beelden aan de scheidsrechter te tonen'. Auassar kreeg rood voor natrappen in de richting van Heracles-speler Rai Vloet, die voorafgaand aan de overtreding van Auassar ook een overtreding zou hebben gemaakt. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük gaf na het zien van de beelden alleen Auassar rood.

Auassar mist door de schorsing de bekerwedstrijd van woensdagavond tegen ADO en zondag de thuiswedstrijd in de competitie tegen sc Heerenveen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.