Terug

Volg Vandaag Inside

Schöne evenaart record als invaller

Schöne evenaart record als invaller

24 feb 2019, 16:35

DEN HAAG (ANP) - Als wisselspeler kwam Lasse Schöne in het stadion van ADO Den Haag op gelijke hoogte met Søren Lerby, die zich met 269 optredens heel lang de buitenlander met de meeste duels voor Ajax mocht nemen. ,,Dat voelt wel een beetje raar", zei hij. ,,Want ik was liever begonnen. Maar ik ben erg trots op dit record. Ik sta bovenaan een mooi lijstje."

Voor Schöne kwam het niet als een verrassing dat hij niet aan de aftrap mocht verschijnen. ,,Ik had de hele week al zo'n gevoel. Het is niet leuk. Maar ik had me er al een beetje op ingesteld. Er is eigenlijk altijd wel discussie over mij. De één vindt mij te oud en te traag, de ander weer niet. Ik zal nooit meer snel worden, maar ik kan de ploeg denk ik nog steeds helpen. We gaan wel zien wat er de komende weken gaat gebeuren. Maar ik ga er in ieder geval vanuit dat ik dit record alleen in handen krijg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.