Terug

Volg Vandaag Inside

Schöne: 'Helemaal niemand hoeft zich zorgen te maken over De Ligt'

Schöne: 'Helemaal niemand hoeft zich zorgen te maken over De Ligt'

15 okt 2019, 13:55

Matthijs De Ligt speelt de afgelopen weken onzeker bij Juventus en het Nederlands elftal. Desondanks maakt Lasse Schöne zich niet druk om De Ligt. De Deen is er zeker van dat de verdediger van Juventus gaat slagen en vindt dat hij zich 'niet gek moet laten maken'. Dat vertelt Schöne dinsdag in het Algemeen Dagblad.

Net als De Ligt liet Schöne afgelopen zomer zijn vertrouwde omgeving achter om in Italië te gaan voetballen. De Deen speelt eind oktober met zijn nieuwe club Genoa tegen het Juventus van De Ligt.

Hij volgt zijn voormalige ploeggenoot op de voet en ervaart dat een transfer naar de Serie A heel veel losmaakt. 'En bij mij is de situatie dan nog heel anders, want ik heb geen gigantisch prijskaartje om mijn nek hangen. Matthijs wel, en dat brengt druk met zich mee. Bij Ajax was voor hem alles vertrouwd, als kind van de club ging het vaak vanzelf. Matthijs is pas 20 jaar, dat vergeten veel mensen. Toch gaat hij zeker slagen. Er zit bij hem een goede kop op en voetballend heeft iedereen zijn talent wel gezien. Gewoon rustig blijven en je niet gek laten maken', aldus de Deense middenvelder.

VIDEO - Johan neemt het op voor De Ligt: ‘Ze moeten die jongen zichzelf laten zijn’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.