Terug

Volg Vandaag Inside

'Schmidt ziet er uit alsof hij al uren bij de verkeerde bushalte staat te wachten'

'Schmidt ziet er uit alsof hij al uren bij de verkeerde bushalte staat te wachten'

14 dec 2021, 19:36

Het PSV van Roger Schmidt is momenteel trotse koploper in de Eredivisie. De Duitse trainer kan vaak rekenen op kritiek over zijn wisselbeleid, maar staat er vooralsnog goed voor. Bij Nico Dijkshoorn kan de coach van PSV, met een knipoog, op enige bijval rekenen in zijn column in Voetbal International.

'Vreemd genoeg voelde ik voor maar één pratende trainer enige sympathie: Roger Schmidt van PSV', begint Dijkshoorn. 'Hij is zo aandoenlijk met die lieve truitjes en die net-niet-jassen. Schmidt lijkt op Forrest Gump. Een heel lieve man die per ongeluk in de voetbalwereld is beland. Schmidt ziet er langs de lijn uit alsof hij al uren bij de verkeerde bushalte op de verkeerde bus staat te wachten', schrijft de columnist.

Dijkshoorn vervolgt: 'De interviews met Schmidt zijn anders. Niet kwaad te krijgen. Al vraag je hem honderd keer waarom hij zijn beste spelers op beslissende momenten eruit haalt, hij blijft geduldig uitleggen dat ze allemaal heel erg moe zijn. Zijn spelers kunnen per wedstrijd bij elkaar precies 285 meter hollen. Daarna is het op. Vlak na zo’n tekst kijkt Schmidt zo vreselijk lief naar de journalist', aldus de columnist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.