Terug

Volg Vandaag Inside

 Schmidt verwacht open duel met koploper Ajax

Schmidt verwacht open duel met koploper Ajax

26 feb 2021, 14:48

Roger Schmidt verwacht zondag tegen koploper Ajax een open duel tussen twee ploegen die zullen spelen met een hoge intensiteit. De Duitser houdt zich vast aan bepaalde delen uit de vorige twee ontmoetingen, in januari in de competitie (2-2) en deze maand in de beker (2-1 voor Ajax). "In beide duels waren we redelijk aan elkaar gewaagd. In de competitie waren wij de eerste helft beter. In de bekerwedstrijd speelden we voor rust slecht maar deden we het daarna beter. We zullen onze eigen stijl willen spelen", zei de Duitser vrijdag.

Schmidt had na de uitschakeling tegen Olympiakos Piraeus in de Europa League slecht geslapen. De Grieken maakten kort voor tijd de 2-1 en schakelden PSV, dat eerder in Griekenland met 4-2 verloor, daarmee uit. "Het was een zware wedstrijd. Mijn spelers waren aardig moe vandaag. Er zijn gelukkig geen nieuwe blessures bijgekomen, dus dat is een meevaller."

Ibrahim Sangaré kan tegen Ajax niet meedoen. De Ivoriaanse controlerende middenvelder is, net als donderdag tegen Olympiakos, geschorst. Olivier Boscagli, normaal gesproken spelend in het centrum van de verdediging, verving hem verdienstelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.