Terug

Volg Vandaag Inside

Schmidt verrast met basisplaats voor Obispo

Schmidt verrast met basisplaats voor Obispo

3 aug 2021, 19:00

PSV begint met centrale verdediger Armando Obispo in het basisteam aan de eerste wedstrijd tegen FC Midtjylland in de derde voorronde van de Champions League (aanvang: 20.00 uur). De 22-jarige Brabander is de vervanger van de Fransman Olivier Boscagli, die geschorst is. Verder heeft trainer Roger Schmidt geen wijzigingen aangebracht in zijn elftal, dat vorige week tegen Galatasaray in Turkije (1-2) aantrad.

Obispo kwam vorig seizoen niet veel in actie voor PSV door een langdurige blessure. In de laatste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht begon hij voor de eerste keer in het basisteam. Hij speelt tegen FC Midtjylland zijn eerste wedstrijd in Europees verband. Routinier Nick Viergever was ook kandidaat om Boscagli te vervangen in het Eindhovense elftal. Op zijn 32e verjaardag moet hij in Eindhoven echter op de bank beginnen.

PSV schakelde in de tweede voorronde Galatasaray uit. FC Midtjylland rekende af met Celtic. De Deense club treedt door een flink aantal coronabesmettingen in de selectie verzwakt aan in het Philips Stadion.

Als PSV de derde voorronde van de Champions League doorkomt, wacht in de play-offs Spartak Moskou of Benfica als tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.