Terug

Volg Vandaag Inside

Schmidt legt uit waarom hij toch weer voorkeur geeft aan Drommel

Schmidt legt uit waarom hij toch weer voorkeur geeft aan Drommel

8 feb 2022, 19:05

Joël Drommel keert weer terug in het doel van PSV. Trainer Roger Schmidt heeft hem opgesteld in het duel met NAC, dinsdagavond in de kwartfinale van de nationale beker. Het afgelopen weekeinde werd Drommel gepasseerd en kreeg Yvon Mvogo een kans. Die ging tegen AZ meteen in de fout.

Schmidt had een paar argumenten om weer van keeper te wisselen, zo liet hij weten voor de wedstrijd weten', 'Op de eerste plaats is Joël natuurlijk onze man voor de toekomst', zei Schmidt tegen ESPN. 'En ja, Yvon maakte in de vorige wedstrijd een belangrijke fout. Dat is heel jammer voor hem, maar hij heeft een kans gekregen en die niet gepakt.'

'We zitten op een beslissend moment van het seizoen. Natuurlijk is dat teleurstellend en balen voor Mvogo, maar ik moest opnieuw een keuze maken.' Of Schmidt nu uitgewisseld is? 'Je kan in principe iedere wedstrijd je keeper wisselen, maar dat is niet goed voor het vertrouwen', aldus de Duitse trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.