Terug

Volg Vandaag Inside

Schmidt laat Gakpo direct starten tegen FC Utrecht

Schmidt laat Gakpo direct starten tegen FC Utrecht

4 dec 2021, 15:26

Cody Gakpo maakt tegen FC Utrecht zijn rentree bij PSV. De vleugelaanvaller raakte half november gebleseerd in de thuiswedstrijd tegen AS Monaco (1-2 verlies).

Naast Gakpo begint trainer Roger Schmidt met een ongewijzigde aanval inclusief Ritsu Doan, Carlos Vinicius en Armindo Bruma. Opvallend is dat Mario Götze niet bij de selectie zit. Noni Madueke keert terug in de wedstrijdselectie van PSV. Hij begint echter op de bank. Philip Max is nog onvoldoende hersteld en wordt vervangen door Mauro Júnior.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.