Terug

Volg Vandaag Inside

Schmidt is met 1-0 tegen VVV ook tevreden

Schmidt is met 1-0 tegen VVV ook tevreden

21 dec 2020, 20:00

Zonder de geschorste middenvelder Pablo Rosario hoopt PSV de korte winterstop te kunnen ingaan met een overwinning. De ploeg van trainer Roger Schmidt sluit de eerste seizoenshelft dinsdag af met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. 'We zijn extra gemotiveerd om het jaar af te sluiten met een overwinning. Daarna kunnen de jongens even rust nemen en genieten van de tijd met hun familie', zei de Duitse trainer.

VVV incasseerde eerder dit seizoen in Venlo een historische zware nederlaag tegen Ajax: 0-13. 'Zoiets gebeurt soms in het voetbal', zegt Schmidt. 'Iedereen weet dat VVV heus niet zo slecht is. Het was een slechte dag van ze, maar dat zal ze niet nog een keer overkomen. Ik ben al blij als we met 1-0 winnen. We moeten de tegenstander respecteren. Ook voor VVV is het de laatste wedstrijd voor de feestdagen. Wij zijn de favoriet, zij kunnen zonder druk spelen. Daar schuilt voor ons wel een gevaar in.'

Rosario kreeg zaterdag in de gewonnen uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (1-4) zijn vijfde gele kaart van het seizoen. De middenvelder is daarom geschorst tegen VVV, maar weet dat hij op 10 januari bij de hervatting van het seizoen tegen Ajax zeker kan meedoen. 'Pablo is een sleutelspeler voor ons, hij heeft bijna alles gespeeld. Maar we hebben dit seizoen al vaker laten zien dat we een goede en brede selectie hebben. De spelers die vanaf de bank erin komen, hebben ook een goed niveau.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.