Terug

Volg Vandaag Inside

Schmidt hoopt Götze tegen Zwolle al mee te kunnen nemen

Schmidt hoopt Götze tegen Zwolle al mee te kunnen nemen

16 okt 2020, 16:23

Mario Götze maakt mogelijk zondag al deel uit van de selectie van PSV voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Dat zei trainer Roger Schmidt vrijdag in zijn vooruitblik op het duel.

Götze, die op de laatste transferdag door PSV werd vastgelegd, maakt op de Duitse coach een goede indruk. "Mario oogt fit. Ook toen hij geen club had, heeft hij individueel hard getraind. De interlandperiode was voor nieuwkomers fijn, ze konden zo rustig integreren. Mario is nog niet 100 procent fit, dat is logisch. Hij mist nog wedstrijdritme."

Schmidt was blij en ook wel een beetje verrast dat PSV er in slaagde de 28-jarige Götze, die in 2014 het winnende doelpunt in de WK-finale maakte, naar Eindhoven te halen. "Een aantal weken geleden zocht ik voor het eerst contact met hem. We hebben geduld gehad en aan het einde van de transfermarkt toegeslagen. Soms gaat het om timing in de wereld van het voetbal. Zeker als het gaat om transfers."

PSV versterkte zich kort voor het sluiten van de transfermarkt ook met middenvelders Ibrahim Sangaré, Marco van Ginkel en Adrian Fein.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.