Terug

Volg Vandaag Inside

Schmidt: 'Groot compliment voor mijn spelers'

Schmidt: 'Groot compliment voor mijn spelers'

4 dec 2020, 01:10

PSV-trainer Roger Schmidt kreeg zondag nog veel kritiek toen hij een groot deel van zijn basisploeg rust gaf in de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Het liep, door enkele late wissels en een strafschop, ternauwernood goed af: 1-0.

Schmidt haalde donderdag een beetje zijn gelijk toen PSV in de Europa League met 1-0 bij Granada won en zich dankzij een nederlaag van PAOK Saloniki bij Omonia Nicosia (2-1) voor de volgende ronde plaatste.

'Het was een groot gevecht en geen makkelijke wedstrijd voor ons', aldus Schmidt tegen RTL7. 'Vanaf het begin hebben we laten zien dat we wilden winnen om alles in eigen hand te houden. We speelden erg goed, vooral in balbezit. Het was heel georganiseerd. We hielden Granada ver weg van ons doel.'

Donyell Malen maakte in de 38e minuut het doelpunt. 'Een fantastische treffer', vond Schmidt. 'Mijn spelers verdienen een groot compliment. We zijn er erg blij mee.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.