Terug

Volg Vandaag Inside

Schmidt wil niet ingaan op vragen over Ihattaren

Schmidt wil niet ingaan op vragen over Ihattaren

2 aug 2021, 19:51

PSV-coach Roger Schmidt weigerde een dag voor de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland, in de derde voorronde van de Champions League, vragen over de verbannen Mohamed Ihattaren te beantwoorden. 'Om eerlijk te zijn, heb ik genoeg over dit onderwerp gezegd tijdens persconferenties. De club heeft iets aangekondigd op zaterdag en daarmee is alles gezegd. Ik zal daar verder geen commentaar meer op geven', benadrukte de Duitse trainer.

Ihattaren meldde zich ruim een week geleden ziek bij PSV en ging niet mee naar Istanbul voor de return in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. Op internet verscheen echter woensdag, de dag van de wedstrijd, een foto van Ihattaren die bij zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in Frankrijk was. De PSV-directie besloot hem daarop uit de selectie te zetten. De 19-jarige middenvelder moet bij de club voorlopig een individueel programma volgen met begeleiding vanuit PSV. Hij heeft in Eindhoven nog een contract voor één seizoen.

Schmidt lag in het afgelopen seizoen al diverse keren in de clinch met Ihattaren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.