Terug

Volg Vandaag Inside

Schmidt focust zich op tweede plek: 'Wij kunnen de Eredivisie niet meer winnen'

Schmidt focust zich op tweede plek: 'Wij kunnen de Eredivisie niet meer winnen'

9 apr 2021, 14:37

Roger Schmidt heeft tijdens de persconferentie van vandaag aangegeven niet meer te geloven in een landstitel dit seizoen. In plaats daarvan focust de Duitse oefenmeester zich op de tweede plaats om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de Champions League.

‘We kunnen de Eredivisie niet meer winnen. Op papier nog wel, maar niet in de praktijk', begint Schmidt zijn verhaal. Het verschil tussen Ajax en PSV is op het moment elf punten. PSV moet nog zes wedstrijden afwerken, terwijl Ajax er nog zeven op het programma heeft staan.

'Maar daar moeten we ons volgend jaar weer op focussen. Ik heb een aantal seizoenen Champions League gespeeld. Mijn grootste motivatie is om ook met PSV Champions League te gaan spelen. Ieder Champions League-seizoen is namelijk fantastisch omdat je tegen de beste teams van Europa speelt. Ook financieel is het belangrijk voor de club. Zeker tijdens deze coronacrisis. Er zijn dus nog genoeg redenen om voor de tweede plek te gaan', eindigt Schmidt zijn verhaal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.