Terug

Volg Vandaag Inside

Schiphol ziet drukte afnemen: 'Rustiger dan de afgelopen dagen'

Schiphol ziet drukte afnemen: 'Rustiger dan de afgelopen dagen'

7 juni 2022, 10:01

Het is dinsdagochtend rustiger op Schiphol dan de afgelopen dagen, meldt een woordvoerster van de luchthaven. 'Het is niet rustig op dit moment, maar wel rustiger dan de afgelopen dagen. Het loopt allemaal goed door', zegt zij.

Schiphol verwacht dinsdag geen piekdag. Maandag kwamen veel mensen nog terug, of vertrokken juist, vanwege het lange pinksterweekend. KLM kondigde vrijdag aan in het pinksterweekend tot vijftig vluchten per dag te annuleren om de situatie beheersbaar te houden.

Schiphol kampt al wekenlang met personeelstekorten, onder meer bij de beveiliging en bij de afhandelaars. Dit leidt ertoe dat passagiers lang in rijen moeten staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.