Terug

Volg Vandaag Inside

Schimmelpenninck reageert: 'Johan Derksen heeft geen verstand van zaken'

Schimmelpenninck reageert: 'Johan Derksen heeft geen verstand van zaken'

23 mrt 2020, 13:46

Johan kraakte afgelopen vrijdag in Veronica Inside een aantal kritische noten over Op1-presentator Sander Schimmelpenninck en inmiddels heeft de talkshowhost gereageerd op de kritiek.

Johan keek donderdagavond naar de talkshow Op1 en vond dat 'die bekakte' Schimmelpenninck er niets van bakte als presentator. 'Hij wist niet één zinnige vraag te stellen', analyseerde Johan in Veronica Inside. Johan vervolgt: 'Hij wil nog wel eens iedereen de maat nemen, want met enig dedain kijkt hij op het klootjesvolk neer, maar hij bakt er zelf geen flikker van.' René beaamde deze woorden: 'Hij bakt er helemaal niks van'.

In een reactie aan De Telegraaf heeft Sander Schimmelpenninck gereageerd op deze uitspraken: 'Ik heb vóór Op1 nog nooit gepresenteerd en dus luister ik, om beter te worden, graag naar feedback van mensen met verstand van zaken. Daar schaar ik Johan Derksen niet onder'.

Vanavond staat er weer een aflevering van Veronica Inside op het programma en aanstaande donderdag zal Sander Schimmelpenninck weer te zien zijn als presentator van Op1.

Kijk hier het fragment van afgelopen vrijdag terug:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.