Terug

Volg Vandaag Inside

Scheidsrechter Lille - Ajax geschorst voor zes competitiewedstrijden

Scheidsrechter Lille - Ajax geschorst voor zes competitiewedstrijden

19 feb 2021, 14:08

Scheidsrechter Ivan Kruzliak is door de Slowaakse voetbalbond geschorst voor zes competitiewedstrijden. Kruzliak floot gisteren nog het Europa League-duel tussen Lille en Ajax. Hij wordt geschorst vanwege zijn twijfelachtige optreden tijdens de wedstrijd AS Trencin- DAC 1904 Dunajská Streda.

Eerder deze maand kende hij een zeer discutabele penalty toe aan Dunajská Streda. De leidsman kende deze penalty toe in de blessuretijd van deze wedstrijd, toen AS Trencin met 3-2 voorstond. Na afloop ontstond er veel discussie over de gegeven penalty, des te meer omdat het de eindstand op 3-3 zette.

Ook gisteravond bleef Kruzliak niet onbesproken. Hij kende een penalty toe aan Nicolás Tagliafico die makkelijk naar de grond ging. Het betekende de gelijkmaker voor Ajax. Niet veel later scoorde Brobbey ook nog eens de 1-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.